Bog & idéSøren Federspiel

Bøger skrevet af Søren Federspiel

Læs mere om Søren Federspiel
3 produkter
3 produkter
Jensen er valgt
Jensen er valgtSøren Federspiel
299,95 DKK
Hæftet
(1)
Jensen er valgt
VI TOG SKRALDET
BOEGERTILSTAERKPRIS
VI TOG SKRALDETSøren Federspiel
248,96 DKK
Indbundet
(0)
VI TOG SKRALDET
Redaktøren i Esbjerg
Redaktøren i EsbjergSøren Federspiel
379,95 DKK
Hæftet
(0)
Redaktøren i Esbjerg

Mere om Søren Federspiel

Der er en del bøger fra Søren Federspiel tilgængelig online her hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du Federspiels nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Jensen er valgt" udgivet af Knuths Forlag - "Chaufførernes Forbund i Danmark 1966-1978 " udgivet af Chaufførernes Fagforening - "FO - Arbejdernes Fællesorganisation Esbjerg 1890-1990 " udgivet af Erhvervshistorisk Bureau FO i Esbjerg - "Mobil 100 år i Danmark " udgivet af Mobil Oil Danmark - "Mundgodt " udgivet af NNF, Sukkervare- og chokoladebranchen - "Vi tog skraldet" udgivet af R98¤i kommission hos Information

Mere om Søren Federspiels bøger

Søren Federspiel har seks bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan købe Søren Federspiel bøger i et udvalg af formater. Federspiels bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Søren Federspiels "Jensen er valgt"

Det er muligt at købe Søren Federspiels "Jensen er valgt" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Knuths Forlag.

Søren Federspiel "Chaufførernes Forbund i Danmark 1966-1978 "

Det er muligt at købe Søren Federspiels "Chaufførernes Forbund i Danmark 1966-1978 " som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Chaufførernes Fagforening, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Søren Federspiel