Bog & idéSøren Frimann

Bøger skrevet af Søren Frimann

Læs mere om Søren Frimann
2 produkter
2 produkter
Coaching - fokus på samtalen
Coaching - fokus på samtalenSøren Willert
249,95 DKK
Hæftet
(0)
Coaching - fokus på samtalen
Aktionsforskning
BOEGERTILSTAERKPRIS
AktionsforskningMichael Søgaard Jørgensen
269,96 DKK
Bog
(0)
Aktionsforskning

Mere om Søren Frimann

Vi har hos Bog & idé mange bøger fra Søren Frimann. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Frimann.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Aktionsforskning" udgivet af Gyldendal - "Lederen som aktionsforsker" udgivet af Samfundslitteratur - "Aktionsforskning " i serien "Undervisning og læring" udgivet af Dafolo Forlag - "Coachingens landskaber" udgivet af HansReitzels - "Kommunikation - tekst i kontekst" i serien "Serie om interpersonel kommunikation i organisationer" udgivet af Aalborg Universitetsforlag¤Institut for Kommunikation - "Kommunikation - tekst i kontekst" i serien "Serie om interpersonel kommunikation i organisationer" udgivet af Aalborg Universitetsforlag¤Institut for Kommunikation - "Sammenhænge i sundhedskommunikation" udgivet af Aalborg Universitetsforlag - "Coaching - fokus på samtalen" i serien "Organisatorisk coaching" udgivet af Gyldendal - "Kommunikation - tekst i kontekst" i serien "Serie om interpersonel kommunikation i organisationer" udgivet af Aalborg Universitetsforlag. Institut for Kommunikation - "Coachingens landskaber" udgivet af HansReitzels

Bøger skrevet af Søren Frimann

Søren Frimann har ti bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Frimanns bøger kommer i samtlige formater. Søren Frimann bøger er desuden lavet i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Søren Frimanns "Aktionsforskning"

"Aktionsforskning" kan købes som bog. Hvis du endnu ikke har læst denne skønne bog fra Frimann, kan du godt glæde dig. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Lederen som aktionsforsker" af Søren Frimann

Hos Bog & idé er "Lederen som aktionsforsker" tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Samfundslitteratur.
Detaljer
Fulde navn:
Søren Frimann