Bog & idéSøren Frølich

Bøger skrevet af Søren Frølich

Læs mere om Søren Frølich
5 produkter
5 produkter
Grundbog i psykiatri
Grundbog i psykiatriKim Juul Larsen
669,95 DKK
Indbundet
(0)
Grundbog i psykiatri
Klinisk sundhedspsykologi
Klinisk sundhedspsykologiErik Friis-Hasché
509,95 DKK
Hæftet
(0)
Klinisk sundhedspsykologi
Kroniske smerter
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kroniske smerterSøren Frølich
233,96 DKK
Hæftet
(0)
Kroniske smerter
Praktisk klinisk smertebehandling
BOEGERTILSTAERKPRIS
Praktisk klinisk smertebehandlingNiels-Henrik Jensen
251,96 DKK
Hæftet
(0)
Praktisk klinisk smertebehandling
Skjulte lidelser
Skjulte lidelserSøren Frølich
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Skjulte lidelser

Mere om Søren Frølich

Der er mange bøger skrevet af Søren Frølich tilgængelig her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Frølich.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Klinisk sundhedspsykologi" udgivet af HansReitzels - "Grundbog i psykiatri" udgivet af Gyldendal - "Klinisk sundhedspsykologi" udgivet af Munksgaard - "Klinisk sundhedspsykologi" udgivet af Gyldendal - "Kroniske smerter" udgivet af Gyldendal - "Grundbog i psykiatri" udgivet af HansReitzels - "Praktisk klinisk smertebehandling" udgivet af Gyldendal

Bøger af Søren Frølich

Du kan købe syv bøger af Søren Frølich her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Frølichs bøger kommer i udvalgte formater. Frølichs bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Søren Frølichs "Klinisk sundhedspsykologi"

"Klinisk sundhedspsykologi" er tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er HansReitzels, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Grundbog i psykiatri" af Søren Frølich

"Grundbog i psykiatri" findes på den digitale boghylde som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden typisk have smudsomslag. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Søren Frølich