Bog & idéSøren Frølich

Bøger skrevet af Søren Frølich

Læs mere om Søren Frølich
1 produkter
1 produkter
Skjulte lidelser
Skjulte lidelserSøren Frølich
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Skjulte lidelser

Mere om Søren Frølich

Du kan kun købe en enkelt bog af Søren Frølich her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Skjulte lidelser". Det er Dansk Psykologisk Forlag, der har publiceret den på dansk.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Søren Frølichs "Skjulte lidelser"

"Skjulte lidelser" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Dansk Psykologisk Forlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Søren Frølich fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Søren Frølich