Bog & idéSøren Frost og Thomas Vilhelm

Bøger skrevet af Søren Frost og Thomas Vilhelm

Læs mere om Søren Frost og Thomas Vilhelm
1 produkter
1 produkter
Fessor
BOEGERTILSTAERKPRIS
FessorThomas Vilhelm og Søren Frost
248,96 DKK
Hæftet
(1)
Fessor

Mere om Søren Frost og Thomas Vilhelm

Hos Bog & idé kan du blot købe en enkelt bog af Søren Frost og Thomas Vilhelm. Bogen hedder "Fessor". Den er publiceret af Forlaget Momenta på dansk.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Fessor" af Søren Frost og Thomas Vilhelm

Det er muligt at købe Søren Frost og Thomas Vilhelms "Fessor" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Momenta.

Dette er en også en skøn bog fra -, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Søren Frost og Thomas Vilhelm