Bog & idéSøren Frost

Bøger skrevet af Søren Frost

Læs mere om Søren Frost
1 produkter
1 produkter
Fessor
STREAM
FessorSøren Frost
129,95 DKK
Lydbog
(1)
Fessor

Mere om Søren Frost

Der findes forskellige bøger fra Søren Frost tilgængelig hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du Frosts nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Fessor" udgivet af Forlaget Momenta - "Krigsramte børn i eksil" udgivet af Klim

Mere om Søren Frosts bøger

Søren Frost har to bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Bøgerne fra Søren Frost fås i et udvalg af formater. Frosts bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Søren Frosts "Fessor"

"Fessor" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Momenta.

"Krigsramte børn i eksil" af Søren Frost

Dette er en også en skøn bog fra Frost, som du godt kan glæde dig til at læse. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Klim.
Detaljer
Fulde navn:
Søren Frost