Bog & idéSøren Halling-Overgaard

Bøger skrevet af Søren Halling-Overgaard

Læs mere om Søren Halling-Overgaard
4 produkter
4 produkter
Ejendomsformidlerens og ejendomsmæglerens erstatningsansvar
Ejendomsformidlerens og ejendomsmæglerens erstatningsansvarSøren Halling-Overgaard
599,95 DKK
EBOG
(0)
Ejendomsformidlerens og ejendomsmæglerens erstatningsansvar
Revisors erstatnings- & disciplinæransvar,
Revisors erstatnings- & disciplinæransvarSøren Halling-Overgaard
1029,95 DKK
EBOG
(0)
Revisors erstatnings- & disciplinæransvar
Advokaters erstatningsansvar
Advokaters erstatningsansvarSøren Halling-Overgaard
1079,95 DKK
EBOG
(0)
Advokaters erstatningsansvar
Skatterådgiverens erstatningsansvar
Skatterådgiverens erstatningsansvarBirgitte Sølvkær Olesen
1009,95 DKK
Hæftet
(0)
Skatterådgiverens erstatningsansvar

Mere om Søren Halling-Overgaard

Her hos Bog & idé tilbyder vi et stort udvalg af bøger skrevet af Søren Halling-Overgaard. På listen nedenfor ser du Halling-Overgaards nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Generationsskifte og omstrukturering" udgivet af Djøf Forlag - "Revisors erstatnings- & disciplinæransvar" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Advokaters erstatningsansvar" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Revisors erstatnings- & disciplinæransvar" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Ejendomsformidlerens og ejendomsmæglerens erstatningsansvar" udgivet af DJØF/Jurist- og Økonomforbundets Forlag - "Generationsskifte og omstrukturering" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Revisors erstatnings- & disciplinæransvar," udgivet af DJØF - "Advokaters erstatningsansvar" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Generationsskifte og omstrukturering" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet

Mere om Søren Halling-Overgaards bøger

Du kan købe ni bøger af Søren Halling-Overgaard her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Bøgerne fra Søren Halling-Overgaard fås i udvalgte formater. Bøgerne af Halling-Overgaard er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Søren Halling-Overgaards "Generationsskifte og omstrukturering"

Hos Bog & idé er "Generationsskifte og omstrukturering" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Djøf Forlag, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Søren Halling-Overgaard "Revisors erstatnings- & disciplinæransvar"

Det er muligt at købe Søren Halling-Overgaards "Revisors erstatnings- & disciplinæransvar" som pdf. Endnu en af Søren Halling-Overgaard fantastiske bøger, som er værd at læse. Det er Jurist- og Økonomforbundet, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Søren Halling-Overgaard