Bog & idéSøren Hilligsøe

Bøger skrevet af Søren Hilligsøe

Læs mere om Søren Hilligsøe
3 produkter
3 produkter
Negotiation
NegotiationGary Lim
219,95 DKK
EBOG
(0)
Negotiation
Strategisk salg
BOEGERTILSTAERKPRIS
Strategisk salgNiels Holme
359,96 DKK
Hæftet
(0)
Strategisk salg
Forhandling og kommunikation
BOEGERTILSTAERKPRIS
Forhandling og kommunikationMette Hald
179,96 DKK
Indbundet
(0)
Forhandling og kommunikation

Mere om Søren Hilligsøe

Her hos Bog & idé kan du vælge i mellem et bredt sortiment af bøger skrevet af Søren Hilligsøe. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Hilligsøes udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Negotiation" udgivet af HansReitzels - "Forhandling" udgivet af Gyldendal - "Strategisk salg" udgivet af Gyldendal - "Strategisk salg" udgivet af HansReitzels - "Why doesn't he use a spoon?" udgivet af Gyldendal - "Forhandling og kommunikation" udgivet af Gyldendal - "Forhandlinger i den finansielle sektor" udgivet af Academica

Bøger af Søren Hilligsøe

Der er syv tilgængelige udgivelser af Søren Hilligsøe hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Du kan købe Søren Hilligsøe bøger i et udvalg af formater. Hilligsøes bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Søren Hilligsøes "Negotiation"

Det er muligt at købe Søren Hilligsøes "Negotiation" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er HansReitzels, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Søren Hilligsøe "Forhandling"

Hos Bog & idé er "Forhandling" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Søren Hilligsøe