Bog & idéSøren Holst

Bøger skrevet af Søren Holst

Læs mere om Søren Holst
1 produkter
1 produkter
Den store fortælling
Den store fortællingSøren Holst
149,95 DKK
EBOG
(0)
Den store fortælling

Mere om Søren Holst

Søren Holst har blot en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Det er "Den store fortælling". Det er Forlaget Anis, der har publiceret den på dansk. "Den store fortælling" er desuden udgivet i serien "En e-bog fra Anis".

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Søren Holsts "Den store fortælling"

"Den store fortælling" kan købes online som ebog. Det betyder, at du kan læse "Den store fortælling" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har gennemført købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er med i serien "En e-bog fra Anis". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Anis.

Endnu en af Søren Holst skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Søren Holst