Bog & idéSøren K. Lauridsen

Bøger skrevet af Søren K. Lauridsen

Læs mere om Søren K. Lauridsen
1 produkter
1 produkter
Historien om den sibiriske nattergal og andre pædagogiske essays
KUNGLSLEVERING
Historien om den sibiriske nattergal og andre pædagogiske essaysSøren K. Lauridsen
219,95 DKK
Paperback
(0)
Historien om den sibiriske nattergal og andre pædagogiske essays

Mere om Søren K. Lauridsen

Søren K. Lauridsen har flere forskellige bøger, der kan købes hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste bogudgivelser fra Lauridsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ud til Kankin" udgivet af Forfatterforlaget Attika - "Forestillingen om en stjernehimmel" udgivet af Forfatterforlaget Attika - "Historien om den sibiriske nattergal og andre pædagogiske essays" udgivet af Attika - "Børn og daginstitutioner i 180 år" udgivet af Dansk Pædagogisk Forum - "PÆDAGOGIK som viden og handling" udgivet af Akademisk Forlag - "Fodnoter til evigheden" udgivet af Attika - "Ny kritisk pædagogik" i serien "Socialpædagogisk Bibliotek" udgivet af Gyldendal - "Det tredje billede" udgivet af Attika - "Drømmen om Boca del Cielo" udgivet af Attika - "Hyperlinks til et døende gudebillede" udgivet af Attika

Bøger skrevet af Søren K. Lauridsen

Du kan finde ti bøger af Søren K. Lauridsen her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Søren K. Lauridsen kommer i samtlige formater. Lauridsen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Ud til Kankin" af Søren K. Lauridsen

Hos Bog & idé er "Ud til Kankin" tilgængelig som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Det er Forfatterforlaget Attika, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Forestillingen om en stjernehimmel" af Søren K. Lauridsen

Dette er en også en skøn bog fra Lauridsen, som du godt kan glæde dig til at læse. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forfatterforlaget Attika.
Detaljer
Fulde navn:
Søren K. Lauridsen