Bog & idéSøren Kirk Strandgaard

Bøger skrevet af Søren Kirk Strandgaard

Læs mere om Søren Kirk Strandgaard
2 produkter
2 produkter
Fyns natur. Danmarks grønne hjerte
Fyns natur. Danmarks grønne hjerteSøren Kirk Strandgaard
449,95 DKK
Indbundet
(1)
Fyns natur. Danmarks grønne hjerte
Fyns natur. Danmarks grønne hjerte
Fyns natur. Danmarks grønne hjerteSøren Kirk Strandgaard
229,95 DKK
EBOG
(1)
Fyns natur. Danmarks grønne hjerte

Mere om Søren Kirk Strandgaard

Hvis du er på jagt efter en bog fra Søren Kirk Strandgaard, tilbyder vi et bredt udvalg på den digitale boghylde her hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du Strandgaards nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Fyns natur. Danmarks grønne hjerte" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Fyns natur. Danmarks grønne hjerte" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Mere om Søren Kirk Strandgaards bøger

Du kan bestille to bøger af Søren Kirk Strandgaard her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Strandgaards bøger fås i flere forskellige formater. Strandgaards bøger er desuden publiceret i en serie, og er publiceret af følgende forlag: Lindhardt og Ringhof.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Fyns natur. Danmarks grønne hjerte" af Søren Kirk Strandgaard

Hos Bog & idé er "Fyns natur. Danmarks grønne hjerte" tilgængelig som ebog. Med "Fyns natur. Danmarks grønne hjerte" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter færdiggjort køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Søren Kirk Strandgaard "Fyns natur. Danmarks grønne hjerte"

Det er muligt at købe Søren Kirk Strandgaards "Fyns natur. Danmarks grønne hjerte" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Søren Kirk Strandgaard