Bog & idéSøren Langager

Bøger skrevet af Søren Langager

Læs mere om Søren Langager
8 produkter
8 produkter
Pædagogikhåndbogen
PædagogikhåndbogenHelle Rabøl Hansen
629,95 DKK
Indbundet
(1)
Pædagogikhåndbogen
Udsatte børn og unge - en grundbog
Udsatte børn og unge - en grundbogChristian Sandbjerg Hansen
449,95 DKK
Indbundet
(0)
Udsatte børn og unge - en grundbog
Inklusion og eksklusion - en grundbog
BOEGERTILSTAERKPRIS
Inklusion og eksklusion - en grundbogChristian Sandbjerg Hansen
431,96 DKK
Indbundet
(0)
Inklusion og eksklusion - en grundbog
Socialpædagogik - en grundbog
BOEGERTILSTAERKPRIS
Socialpædagogik - en grundbogDitte Sørensen
404,96 DKK
Indbundet
(0)
Socialpædagogik - en grundbog
Handlekompetencer i pædagogisk arbejde med socialt udsatte børn og unge
Handlekompetencer i pædagogisk arbejde med socialt udsatte børn og ungeSøren Langager
59,95 DKK
EBOG
(0)
Handlekompetencer i pædagogisk arbejde med socialt udsatte børn og unge
Diagnoser i specialpædagogik og socialpædagogik
Diagnoser i specialpædagogik og socialpædagogikJanne Hedegaard Hansen
299,95 DKK
Indbundet
(0)
Diagnoser i specialpædagogik og socialpædagogik
Specialpædagogik i skolen
Specialpædagogik i skolenSusan Tetler
359,95 DKK
Hæftet
(0)
Specialpædagogik i skolen
Socialpædagogisk arbejde på døgninstitutioner/opholdssteder med særligt henblik på udvikling af handlekompetencer
Socialpædagogisk arbejde på døgninstitutioner/opholdssteder med særligt henblik på udvikling af handlekompetencerSøren Langager
27,95 DKK
EBOG
(0)
Socialpædagogisk arbejde på døgninstitutioner/opholdssteder med særligt henblik på udvikling af handlekompetencer

Mere om Søren Langager

Her hos Bog & idé kan du købe et bredt sortiment af bøger skrevet af Søren Langager. På listen nedenfor har du Langagers nyeste bogudgivelser.
Bøgerne fra Søren Langager udbydes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Vilde læreprocesser" udgivet af Danmarks Pædagogiske Universitets Forlag - "Specialpædagogik i en brydningstid" udgivet af HansReitzels - "Inklusion og eksklusion - en grundbog" udgivet af Gyldendal - "Pædagogmedhjælpernes arbejde i daginstitutioner for 0-6-årige" udgivet af Danmarks Pædagogiske Institut - "Socialpædagogisk arbejde på døgninstitutioner/opholdssteder med særligt henblik på udvikling af handlekompetencer" udgivet af Danmarks Pædagogiske Universitetsforlag - "Sfo under forandring" udgivet af Danmarks Pædagogiske Universitets Forlag - "Sfo under forandring" udgivet af Danmarks Pædagogiske Universitet - "Handlekompetencer i pædagogisk arbejde med socialt udsatte børn og unge" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Socialpædagogisk arbejde på døgninstitutioner/opholdssteder med særligt henblik på udvikling af handlekompetencer" udgivet af Danmarks Pædagogiske Universitets Forlag - "Handlekompetencer i pædagogisk arbejde med socialt udsatte børn og unge" udgivet af Danmarks Pædagogiske Universitetsforlag - "Specialpædagogik i en brydningstid" udgivet af HansReitzels - "Udsatte børn og unge - en grundbog" udgivet af Gyldendal - "Socialpædagogik - en grundbog" udgivet af Gyldendal - "Hybridernes paradis" i serien "University of Southern Denmark studies in Scandinavian languages and literatures" udgivet af Syddansk Universitetsforlag - "Diagnoser i specialpædagogik og socialpædagogik" udgivet af Gyldendal - "Specialpædagogik i skolen" i serien "Gyldendals Lærerbibliotek" udgivet af Gyldendal - "SFO under forandring" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Klubberne i Lundtoftegade" udgivet af Danmarks Pædagogiske Universitet - "SFO og fritidshjem for de seks til niårige børn" udgivet af Danmarks Pædagogiske Universitet - "Andre mål, nye evalueringsveje" udgivet af Danmarks Pædagogiske Universitet

Bøger skrevet af Søren Langager

Søren Langager har 20 bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Søren Langager fås i udvalgte formater. Langager har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Søren Langagers "Vilde læreprocesser"

Glæd dig til at nyde denne fantastiske bog fra Søren Langager. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Danmarks Pædagogiske Universitets Forlag.

Søren Langager "Specialpædagogik i en brydningstid"

Hos Bog & idé er "Specialpædagogik i en brydningstid" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af HansReitzels.
Detaljer
Fulde navn:
Søren Langager