Bog & idéSøren Lange og Mette Bender

Bøger skrevet af Søren Lange og Mette Bender

Læs mere om Søren Lange og Mette Bender
1 produkter
1 produkter
Mirakelfrøet CHIA
BOEGERTILSTAERKPRIS
Mirakelfrøet CHIASøren Lange og Mette Bender
74,66 DKK
Hæftet
(0)
Mirakelfrøet CHIA

Mere om Søren Lange og Mette Bender

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af Søren Lange og Mette Bender. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Bender.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Spis dig fra overgangsalderen" udgivet af Politikens Forlag - "Mirakelfrøet CHIA" udgivet af Mette Bender TXT

Bøger skrevet af Søren Lange og Mette Bender

Du kan finde to bøger af Søren Lange og Mette Bender her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Benders bøger fås kun som hæftet. Benders bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Spis dig fra overgangsalderen" af Søren Lange og Mette Bender

Hos Bog & idé er "Spis dig fra overgangsalderen" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Politikens Forlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Søren Lange og Mette Bender "Mirakelfrøet CHIA"

"Mirakelfrøet CHIA" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Mette Bender TXT.
Detaljer
Fulde navn:
Søren Lange og Mette Bender