Bog & idéSøren Lind og Simon Væth

Bøger skrevet af Søren Lind og Simon Væth

Læs mere om Søren Lind og Simon Væth
1 produkter
1 produkter
Da bogstaverne mistede troen på det hele
BOEGERTILSTAERKPRIS
Da bogstaverne mistede troen på det heleSøren Lind og Simon Væth
124,46 DKK
Indbundet
(3)
Da bogstaverne mistede troen på det hele

Mere om Søren Lind og Simon Væth

Du kan kun bestille en enkelt bog af Søren Lind og Simon Væth her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Da bogstaverne mistede troen på det hele". Det er ABC, der har udgivet den på dansk.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Da bogstaverne mistede troen på det hele" af Søren Lind og Simon Væth

Det er muligt at købe Søren Lind og Simon Væths "Da bogstaverne mistede troen på det hele" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Det er ABC, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra Væth, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Søren Lind og Simon Væth