Bog & idéSøren Lindal

Bøger skrevet af Søren Lindal

Læs mere om Søren Lindal
2 produkter
2 produkter
SKOLENS SANDE SUPERHELTE
STREAM
SKOLENS SANDE SUPERHELTESøren Lindal
129,95 DKK
Lydbog
(0)
SKOLENS SANDE SUPERHELTE
Skolens sande superhelte
Skolens sande superhelteSøren Lindal
129,95 DKK
EBOG
(0)
Skolens sande superhelte

Mere om Søren Lindal

Hvis du søger en bog af Søren Lindal, har du et stort sortiment til salg her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Lindals seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "SKOLENS SANDE SUPERHELTE" udgivet af Forlaget Mellemgaard - "Skolens sande superhelte" udgivet af BibMedia - "Skolens sande superhelte" udgivet af Forlaget Mellemgaard - "Skolens sande superhelte" udgivet af Forlaget mellemgaard

Bøger af Søren Lindal

Der er fire tilgængelige bøger af Søren Lindal hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Du kan finde Søren Lindal bøger i et udvalg af formater. Bøgerne af Lindal er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Søren Lindals "SKOLENS SANDE SUPERHELTE"

"SKOLENS SANDE SUPERHELTE" er tilgængelig som lydbog. Søren Lindals "SKOLENS SANDE SUPERHELTE" fås desuden som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter fuldendt køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller lytte til den, mens du er på farten. Det er Forlaget Mellemgaard, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Søren Lindal "Skolens sande superhelte"

Det er muligt at købe Søren Lindals "Skolens sande superhelte" som lydbog. Når du køber "Skolens sande superhelte" som lydbog her hos Bog & idé, kan du downloade den som mp3-fil, så snart købet er færdiggjort. Det betyder, at du med det samme er klar til at lytte til bogen. Det er BibMedia, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Søren Lindal