Bog & idéSøren Lindskrog

Bøger skrevet af Søren Lindskrog

Læs mere om Søren Lindskrog
1 produkter
1 produkter
Dansk til HF
BOEGERTILSTAERKPRIS
Dansk til HFSøren Lindskrog
260,96 DKK
Hæftet
(0)
Dansk til HF

Mere om Søren Lindskrog

Hvis du er på jagt efter en bog af Søren Lindskrog, har du et stort sortiment online her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Lindskrogs seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Dansk til HF" udgivet af Alfabeta - "Dansk til HF - tre skriftlige eksamensgenrer" udgivet af Alfabeta

Bøger skrevet af Søren Lindskrog

Du kan finde to bøger af Søren Lindskrog her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Lindskrogs bøger kommer blot som hæftet. Bøgerne af Lindskrog er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: Alfabeta.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Søren Lindskrogs "Dansk til HF"

"Dansk til HF" kan købes online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Alfabeta.

Søren Lindskrog "Dansk til HF - tre skriftlige eksamensgenrer"

Det er muligt at købe Søren Lindskrogs "Dansk til HF - tre skriftlige eksamensgenrer" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Alfabeta, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Søren Lindskrog