Bog & idéSøren Lodberg Hvas og Erik Ågård

Bøger skrevet af Søren Lodberg Hvas og Erik Ågård

Læs mere om Søren Lodberg Hvas og Erik Ågård
1 produkter
1 produkter
Undervisningsvejledning - K-Materialet
Undervisningsvejledning - K-MaterialetSøren Lodberg Hvas og Erik Ågård
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Undervisningsvejledning - K-Materialet

Mere om Søren Lodberg Hvas og Erik Ågård

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Søren Lodberg Hvas og Erik Ågård. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste bøger fra Ågård.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Konfirmandens Bog" i serien "K-materialet" udgivet af Religionspædagogisk Forlag - "Undervisningsvejledning - K-Materialet" i serien "K-materialet" udgivet af RPF

Bøger skrevet af Søren Lodberg Hvas og Erik Ågård

Søren Lodberg Hvas og Erik Ågård har to bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan kun finde bøgerne fra Ågård som hæftet. Ågårds bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Søren Lodberg Hvas og Erik Ågårds "Konfirmandens Bog"

"Konfirmandens Bog" kan købes som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i serien "K-materialet". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Religionspædagogisk Forlag.

"Undervisningsvejledning - K-Materialet" af Søren Lodberg Hvas og Erik Ågård

"Undervisningsvejledning - K-Materialet" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i serien "K-materialet". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af RPF.
Detaljer
Fulde navn:
Søren Lodberg Hvas og Erik Ågård