Bog & idéSøren Møller Kjeldsen

Bøger skrevet af Søren Møller Kjeldsen

Læs mere om Søren Møller Kjeldsen
1 produkter
1 produkter
Niels Ebbesen
Niels EbbesenSøren Møller Kjeldsen
99,95 DKK
PAPERBACK
(0)
Niels Ebbesen

Mere om Søren Møller Kjeldsen

Der er bare én bog af Søren Møller Kjeldsen tilgængelig hos Bog & idé. Bogen har titlen "Niels Ebbesen". Det er Conta, der har publiceret den på dansk. "Niels Ebbesen" er desuden tilknyttet serien "Danmarksfortællinger for børn".

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Niels Ebbesen" af Søren Møller Kjeldsen

"Niels Ebbesen" kan købes som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen er en del af Kjeldsens serie "Danmarksfortællinger for børn". Det er Conta, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra Kjeldsen, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Søren Møller Kjeldsen