Bog & idéSøren Mogensen

Bøger skrevet af Søren Mogensen

Læs mere om Søren Mogensen
2 produkter
2 produkter
MUNKEN
MunkenSøren Mogensen
79,95 DKK
EBOG
(0)
Munken
Herrens vilje
Herrens viljeSøren Mogensen
79,95 DKK
EBOG
(0)
Herrens vilje

Mere om Søren Mogensen

Der er forskellige bøger af Søren Mogensen til salg her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Mogensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Herrens vilje" udgivet af Saga - "Herrens vilje" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "MUNKEN" udgivet af Søren Mogensen - "Herrens vilje" udgivet af Skriveforlaget

Bøger af Søren Mogensen

Der er fire tilgængelige bøger af Søren Mogensen hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede nu. Du kan finde Søren Mogensen bøger i flere forskellige formater. Mogensens bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Herrens vilje" af Søren Mogensen

Hos Bog & idé er "Herrens vilje" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Saga.

"Herrens vilje" af Søren Mogensen

Det er muligt at købe Søren Mogensens "Herrens vilje" som ebog. Så snart du har afsluttet købet, kan du altså downloade "Herrens vilje" på din enhed og begynde at læse. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.
Detaljer
Fulde navn:
Søren Mogensen