Bog & idéSøren Rask Bredkjær

Bøger skrevet af Søren Rask Bredkjær

Læs mere om Søren Rask Bredkjær
2 produkter
2 produkter
Grundbog i psykiatri
Grundbog i psykiatriErik Simonsen
689,95 DKK
Indbundet
(0)
Grundbog i psykiatri
Psykiatrisk og psykosocial rehabilitering
BOEGERTILSTAERKPRIS
Psykiatrisk og psykosocial rehabiliteringKim Jensen
296,96 DKK
Hæftet
(0)
Psykiatrisk og psykosocial rehabilitering

Mere om Søren Rask Bredkjær

Her hos Bog & idé kan du købe et bredt udvalg af bøger fra Søren Rask Bredkjær. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Bredkjær.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Psykiatriens udfordringer" udgivet af Gyldendal - "Psykiatrisk og psykosocial rehabilitering" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Søren Rask Bredkjær

Der er to tilgængelige bøger af Søren Rask Bredkjær hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Bøgerne fra Bredkjær fås blot som hæftet. Bøgerne af Bredkjær er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af Gyldendal.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Psykiatriens udfordringer" af Søren Rask Bredkjær

"Psykiatriens udfordringer" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Søren Rask Bredkjær "Psykiatrisk og psykosocial rehabilitering"

"Psykiatrisk og psykosocial rehabilitering" kan købes som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Søren Rask Bredkjær