Bog & idéSøren Riis

Bøger skrevet af Søren Riis

Læs mere om Søren Riis
2 produkter
2 produkter
Forskningens maskinrum
Forskningens maskinrumCathrine Hasse
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Forskningens maskinrum
Videnskab, teknologi og samfund
Videnskab, teknologi og samfundPeter Danholt
349,95 DKK
Hæftet
(1)
Videnskab, teknologi og samfund

Mere om Søren Riis

På den digitale boghylde hos Bog & idé tilbyder vi et stort antal bøger fra Søren Riis. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Riis' seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Olympiske værdier og konflikter" udgivet af Danmarks Idrætsforbund - "Videnskab, teknologi og samfund" udgivet af Gyldendal - "Europas mange omveje" udgivet af Columbus - "Danske sejlklubber i tal og tale " i serien "Idrætsforsk skrifter" udgivet af Idrætsforsk - "Slettet post" udgivet af Kommuneinformation - "Post-kommunisme II " udgivet af Sydjysk Universitetsforlag - "Forskningens maskinrum" udgivet af U Press - "ITIL i praksis - sådan" udgivet af Westergaard - "Østeuropa" udgivet af Columbus - "Fra plan til marked" i serien "Skriftserie TKI" udgivet af Sydjysk Universitetsforlag - "Fra konsensus-demokrati til output-demokrati" i serien "Skriftserie TKI" udgivet af Sydjysk Universitetsforlag

Mere om Søren Riis' bøger

Søren Riis har 11 bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Bøgerne fra Søren Riis kan købes i samtlige formater. Derudover er bøgerne fra Riis opdelt i serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Olympiske værdier og konflikter" af Søren Riis

Det er muligt at købe Søren Riis' "Olympiske værdier og konflikter" som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover typisk have smudsomslag. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Danmarks Idrætsforbund.

Søren Riis "Videnskab, teknologi og samfund"

Det er muligt at købe Søren Riis' "Videnskab, teknologi og samfund" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Søren Riis