Bog & idéSøren R.K. Nielsen

Bøger skrevet af Søren R.K. Nielsen

Læs mere om Søren R.K. Nielsen
1 produkter
1 produkter
Stochastic Dynamics
BOEGERTILSTAERKPRIS
Stochastic DynamicsSøren R.K. Nielsen
179,96 DKK
Hæftet
(0)
Stochastic Dynamics

Mere om Søren R.K. Nielsen

Der findes forskellige bøger skrevet af Søren R.K. Nielsen tilgængelig online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste udgivelser fra Nielsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "Stochastic dynamics" udgivet af Aarhus University Press sælges på internettet - "Stochastic dynamics" udgivet af Aarhus University Press

Søren R.K. Nielsens bøger

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Søren R.K. Nielsen hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Bøgerne fra Søren R.K. Nielsen fås i et udvalg af formater. Bøgerne af Nielsen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Stochastic dynamics" af Søren R.K. Nielsen

Hos Bog & idé er "Stochastic dynamics" tilgængelig som pdf. Hvis du endnu ikke har læst denne skønne bog fra Nielsen, kan du godt glæde dig. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Aarhus University Press sælges på internettet.

Søren R.K. Nielsen "Stochastic dynamics"

Hos Bog & idé er "Stochastic dynamics" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Aarhus University Press, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Søren R.K. Nielsen