Bog & idéSøren Rønhede og Hanne Søgaard

Bøger skrevet af Søren Rønhede og Hanne Søgaard

Læs mere om Søren Rønhede og Hanne Søgaard
1 produkter
1 produkter
Skole, livsverden og nye læringslandskaber. Et debatoplæg om folkeskolen
Skole, livsverden og nye læringslandskaber. Et debatoplæg om folkeskolenCarlo Grevy og Henrik Kasch
169,95 DKK
Indbundet
(0)
Skole, livsverden og nye læringslandskaber. Et debatoplæg om folkeskolen

Mere om Søren Rønhede og Hanne Søgaard

Du kan kun finde en enkelt bog af Søren Rønhede og Hanne Søgaard her hos Bog & idé. Det er "Skole, livsverden og nye læringslandskaber. Et debatoplæg om folkeskolen". Det er Forlaget Pendulum, der har publiceret den på dansk.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Skole, livsverden og nye læringslandskaber. Et debatoplæg om folkeskolen" af Søren Rønhede og Hanne Søgaard

Hos Bog & idé er "Skole, livsverden og nye læringslandskaber. Et debatoplæg om folkeskolen" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har tit et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Pendulum.

Endnu en af Søren Rønhede og Hanne Søgaard fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Søren Rønhede og Hanne Søgaard