Bog & idéSøren Schou Olesen

Bøger skrevet af Søren Schou Olesen

Læs mere om Søren Schou Olesen
1 produkter
1 produkter
Medicinsk Kompendium 19. udgave
BOEGERTILSTAERKPRIS
Medicinsk Kompendium 19. udgaveKarin Armbruster
2429,96 DKK
Indbundet
(0)
Medicinsk Kompendium 19. udgave

Mere om Søren Schou Olesen

Søren Schou Olesen har kun en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen hedder "Medicinsk Kompendium 19. udgave". Den er udgivet af Gyldendal på dansk.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Søren Schou Olesens "Medicinsk Kompendium 19. udgave"

Det er muligt at købe Søren Schou Olesens "Medicinsk Kompendium 19. udgave" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Dette er en også en fantastisk bog fra Olesen, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Søren Schou Olesen