Bog & idéSøren Skov

Bøger skrevet af Søren Skov

Læs mere om Søren Skov
3 produkter
3 produkter
Jysk natur
Jysk naturSøren Skov
299,95 DKK
Indbundet
(3)
Jysk natur
Coaching og organisationer
BOEGERTILSTAERKPRIS
Coaching og organisationerKristian Dahl
269,96 DKK
Hæftet
(0)
Coaching og organisationer
En hverdag i klummer
En hverdag i klummerSøren Skov
109,95 DKK
Paperback
(0)
En hverdag i klummer

Mere om Søren Skov

Søren Skov har mange bøger, der er til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste udgivelser fra Skov.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Nordjyske Naturvidundere" udgivet af Lindtofte - "Naturen rundt om Øresund" udgivet af Gyldendal - "Jysk natur" udgivet af Gyldendal - "Coaching og organisationer" i serien "Organisatorisk coaching" udgivet af Gyldendal - "Jysk natur" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Søren Skov

Du kan finde fem bøger af Søren Skov her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Du kan købe Søren Skov bøger i udvalgte formater. Derudover er bøgerne fra Skov inddelt i serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Nordjyske Naturvidundere" af Søren Skov

Glæd dig til at nyde denne skønne bog fra Søren Skov. Det er Lindtofte, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Søren Skov "Naturen rundt om Øresund"

"Naturen rundt om Øresund" er til salg som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Søren Skov