Bog & idéSøren Smedegaard Bengtsen

Bøger skrevet af Søren Smedegaard Bengtsen

Læs mere om Søren Smedegaard Bengtsen
1 produkter
1 produkter
Fag og fordybelse
Fag og fordybelseMorten Rask Petersen
279,95 DKK
Bog
(0)
Fag og fordybelse

Mere om Søren Smedegaard Bengtsen

Hvis du er på jagt efter en bog af Søren Smedegaard Bengtsen, finder du et bredt udbud tilgængelig hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du Bengtsens nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Fag og fordybelse" udgivet af Gyldendal - "Empirisk didaktik" i serien "Undervisning og læring" udgivet af Dafolo - "Læringsteori og didaktik" udgivet af Gyldendal

Søren Smedegaard Bengtsens bøger

Der er tre tilgængelige bogudgivelser af Søren Smedegaard Bengtsen hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede nu. Bøgerne fra Søren Smedegaard Bengtsen fås i forskellige formater. Bengtsens bøger er desuden skrevet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Søren Smedegaard Bengtsens "Fag og fordybelse"

Hos Bog & idé er "Fag og fordybelse" tilgængelig som bog. Glæd dig til at læse denne fantastiske bog fra Søren Smedegaard Bengtsen. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Empirisk didaktik" af Søren Smedegaard Bengtsen

Hos Bog & idé er "Empirisk didaktik" tilgængelig som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen er en del af Bengtsens serie "Undervisning og læring". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Dafolo.
Detaljer
Fulde navn:
Søren Smedegaard Bengtsen