Bog & idéSøren Smedegaard

Bøger skrevet af Søren Smedegaard

Læs mere om Søren Smedegaard
2 produkter
2 produkter
Fag og fordybelse
Fag og fordybelseMorten Rask Petersen
279,95 DKK
Bog
(0)
Fag og fordybelse
Motion og bevægelse i skolen
BOEGERTILSTAERKPRIS
Motion og bevægelse i skolenEsben Stilund Volshøj
269,96 DKK
Bog
(1)
Motion og bevægelse i skolen

Mere om Søren Smedegaard

Vi har hos Bog & idé mange bøger fra Søren Smedegaard. På listen nedenfor har du Smedegaards seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Fag og fordybelse" udgivet af Gyldendal - "Empirisk didaktik" i serien "Undervisning og læring" udgivet af Dafolo - "Motion og bevægelse i skolen" udgivet af Gyldendal - "Læringsteori og didaktik" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Søren Smedegaard

Søren Smedegaard har fire bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Smedegaards bøger fås i samtlige formater. Bøgerne af Smedegaard er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Fag og fordybelse" af Søren Smedegaard

"Fag og fordybelse" er til salg som bog. Hvis du endnu ikke har læst denne skønne bog fra Smedegaard, kan du godt glæde dig. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Søren Smedegaard "Empirisk didaktik"

Hos Bog & idé er "Empirisk didaktik" tilgængelig som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen er en del af Smedegaards serie "Undervisning og læring". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Dafolo.
Detaljer
Fulde navn:
Søren Smedegaard