Bog & idéSøren Smidt og Suzanne Krogh

Bøger skrevet af Søren Smidt og Suzanne Krogh

Læs mere om Søren Smidt og Suzanne Krogh
2 produkter
2 produkter
Pædagogiske rutiner i dagtilbud
BOEGERTILSTAERKPRIS
Pædagogiske rutiner i dagtilbudSøren Smidt og Suzanne Krogh
503,96 DKK
Paperback
(0)
Pædagogiske rutiner i dagtilbud
Fra intention til praksis
BOEGERTILSTAERKPRIS
Fra intention til praksisSøren Smidt og Suzanne Krogh
323,96 DKK
Paperback
(0)
Fra intention til praksis

Mere om Søren Smidt og Suzanne Krogh

Der findes en del bøger fra Søren Smidt og Suzanne Krogh til salg her hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du de nyeste af Kroghs udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Fra intention til praksis" udgivet af Dafolo - "Pædagogiske rutiner i dagtilbud" i serien "Læringsmiljøer i dagtilbud" udgivet af Dafolo

Søren Smidt og Suzanne Kroghs bøger

Søren Smidt og Suzanne Krogh har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Du kan kun købe bøgerne fra Krogh som paperback. Bøgerne af Krogh er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: Dafolo.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Fra intention til praksis" af Søren Smidt og Suzanne Krogh

"Fra intention til praksis" er til salg som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Dafolo.

"Pædagogiske rutiner i dagtilbud" af Søren Smidt og Suzanne Krogh

Hos Bog & idé er "Pædagogiske rutiner i dagtilbud" tilgængelig som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen er med i Kroghs serie "Læringsmiljøer i dagtilbud". Det er Dafolo, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Søren Smidt og Suzanne Krogh