Bog & idéSøren Søberg Hansen

Bøger skrevet af Søren Søberg Hansen

Læs mere om Søren Søberg Hansen
2 produkter
2 produkter
Kognitiv terapi
Kognitiv terapiHjalti Jonsson
559,95 DKK
Indbundet
(0)
Kognitiv terapi
Professionel kontakt
BOEGERTILSTAERKPRIS
Professionel kontaktSusanne Bengtson
278,96 DKK
Hæftet
(0)
Professionel kontakt

Mere om Søren Søberg Hansen

Der er forskellige bøger fra Søren Søberg Hansen til salg her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste bogudgivelser fra Hansen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Professionel kontakt" udgivet af Gyldendal - "Kognitiv terapi" udgivet af Gyldendal

Søren Søberg Hansens bøger

Du kan købe to bøger af Søren Søberg Hansen her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Du kan bestille Søren Søberg Hansen bøger i forskellige formater. Hansens bøger er desuden udgivet i en serie, og så er bøgerne udgivet af Gyldendal.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Søren Søberg Hansens "Professionel kontakt"

"Professionel kontakt" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Søren Søberg Hansen "Kognitiv terapi"

Det er muligt at købe Søren Søberg Hansens "Kognitiv terapi" som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Søren Søberg Hansen