Bog & idéSøren Steemann Rudolph

Bøger skrevet af Søren Steemann Rudolph

Læs mere om Søren Steemann Rudolph
2 produkter
2 produkter
Den præhospitale patient
BOEGERTILSTAERKPRIS
Den præhospitale patientJoel Cyril Boukris
746,96 DKK
Indbundet
(0)
Den præhospitale patient
Lungefysioterapi - en grundbog
BOEGERTILSTAERKPRIS
Lungefysioterapi - en grundbogMads Bisgaard Borup
260,96 DKK
Hæftet
(0)
Lungefysioterapi - en grundbog

Mere om Søren Steemann Rudolph

Vi har hos Bog & idé flere bøger skrevet af Søren Steemann Rudolph. På listen nedenfor ser du de nyeste af Rudolphs udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den præhospitale patient" udgivet af Gyldendal - "Lungefysioterapi - en grundbog" i serien "Fysio/Munksgaard Danmark" udgivet af Gyldendal

Søren Steemann Rudolphs bøger

Du kan finde to bøger af Søren Steemann Rudolph her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Rudolphs bøger kommer i udvalgte formater. Bøgerne af Rudolph er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af Gyldendal.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Søren Steemann Rudolphs "Den præhospitale patient"

"Den præhospitale patient" er tilgængelig online som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Lungefysioterapi - en grundbog" af Søren Steemann Rudolph

Hos Bog & idé er "Lungefysioterapi - en grundbog" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i Rudolphs serie "Fysio/Munksgaard Danmark". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Søren Steemann Rudolph