Bog & idéSøren Thue Lillevang

Bøger skrevet af Søren Thue Lillevang

Læs mere om Søren Thue Lillevang
1 produkter
1 produkter
Medicinsk Kompendium 19. udgave
BOEGERTILSTAERKPRIS
Medicinsk Kompendium 19. udgaveKarin Armbruster
2429,96 DKK
Indbundet
(0)
Medicinsk Kompendium 19. udgave

Mere om Søren Thue Lillevang

Der findes flere forskellige bøger skrevet af Søren Thue Lillevang til salg her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Lillevangs nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Medicinsk Kompendium 19. udgave" udgivet af Gyldendal - "Immunologi - en kortfattet lærebog" udgivet af FADL

Bøger af Søren Thue Lillevang

Du kan købe to bøger af Søren Thue Lillevang her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Bøgerne fra Søren Thue Lillevang kommer i udvalgte formater. Bøgerne af Lillevang er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Medicinsk Kompendium 19. udgave" af Søren Thue Lillevang

"Medicinsk Kompendium 19. udgave" er tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Søren Thue Lillevang "Immunologi - en kortfattet lærebog"

"Immunologi - en kortfattet lærebog" er til salg som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er FADL, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Søren Thue Lillevang