Bog & idéSofia Esmann

Bøger skrevet af Sofia Esmann

Læs mere om Sofia Esmann
5 produkter
5 produkter
Specialpædagogik i læreruddannelsen
BOEGERTILSTAERKPRIS
Specialpædagogik i læreruddannelsenAndy Højholdt
296,96 DKK
Hæftet
(0)
Specialpædagogik i læreruddannelsen
Klassiske fortællinger
BOEGERTILSTAERKPRIS
Klassiske fortællingerSofia Esmann
350,96 DKK
Indbundet
(0)
Klassiske fortællinger
Pædagogik og lærerfaglighed
Pædagogik og lærerfaglighedOle Michael Spaten
429,95 DKK
Hæftet
(1)
Pædagogik og lærerfaglighed
Realistiske fortællinger
Realistiske fortællingerSofia Esmann
389,95 DKK
Indbundet
(0)
Realistiske fortællinger
Læselyst og læring
BOEGERTILSTAERKPRIS
Læselyst og læringSigrid Madsbjerg (red.)
179,96 DKK
Hæftet
(0)
Læselyst og læring

Mere om Sofia Esmann

Hvis du søger en bog skrevet af Sofia Esmann, finder du et stort udbud til salg hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Esmanns nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Så red han over de sorte heder" udgivet af Dansklærerforeningen - "Skriv på mange måder" i serien "Skriv på mange måder" udgivet af Dafolo - "Skriv på mange måder " i serien "Skriv på mange måder" udgivet af Dafolo - "Skriv på mange måder" i serien "Skriv på mange måder" udgivet af Dafolo - "Skriv på mange måder" i serien "Skriv på mange måder" udgivet af Dafolo - "Den mundtlige prøve i kristendom" udgivet af CFU Sjælland - "Fra praktik til prøve" i serien "Undervisning og læring" udgivet af Dafolo - "Inklusionsvejlederen 2" i serien "Inkluderende læringsfællesskaber" udgivet af Dafolo - "Specialpædagogik i læreruddannelsen" udgivet af Gyldendal - "Pædagogik og lærerfaglighed" udgivet af Gyldendal - "Skriv på mange måder" i serien "Skriv på mange måder" udgivet af Dafolo - "Skriv på mange måder" i serien "Skriv på mange måder" udgivet af Dafolo - "Feedback i danskfaget (inkl. hjemmeside)" i serien "Undervisning og læring" udgivet af Dafolo - "Fra praktik til prøve" i serien "Undervisning og læring" udgivet af Dafolo - "Skriv på mange måder" i serien "Skriv på mange måder" udgivet af Dafolo - "Skriv på mange måder" i serien "Skriv på mange måder" udgivet af Dafolo - "Læsning der lykkes" i serien "Inkluderende læringsfællesskaber" udgivet af Dafolo - "Realistiske fortællinger" i serien "Genreserien" udgivet af Gyldendal - "Klassiske fortællinger" i serien "Genreserien" udgivet af Gyldendal - "Læselyst og læring" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag

Bøger af Sofia Esmann

Der er 20 tilgængelige bogudgivelser af Sofia Esmann hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Du kan finde Sofia Esmann bøger i et udvalg af formater. Derudover er bøgerne fra Esmann lavet i serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Så red han over de sorte heder" af Sofia Esmann

Det er muligt at købe Sofia Esmanns "Så red han over de sorte heder" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Dansklærerforeningen, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Sofia Esmann "Skriv på mange måder"

Hos Bog & idé er "Skriv på mange måder" tilgængelig som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Bogen er en del af Esmanns serie "Skriv på mange måder". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Dafolo.
Detaljer
Fulde navn:
Sofia Esmann