Bog & idéSofia Johansson

Bøger skrevet af Sofia Johansson

Læs mere om Sofia Johansson
3 produkter
3 produkter
Alla tillsammans, Sven!
Alla tillsammans, Sven!Sofia Johansson
29,95 DKK
Lydbog
(0)
Alla tillsammans, Sven!
Var inte avundsjuk, Sven!
Var inte avundsjuk, Sven!Sofia Johansson
29,95 DKK
Lydbog
(0)
Var inte avundsjuk, Sven!
Våga testa, Sven!
Våga testa, Sven!Sofia Johansson
29,95 DKK
Lydbog
(0)
Våga testa, Sven!

Mere om Sofia Johansson

Her hos Bog & idé finder du et stort sortiment af bøger fra Sofia Johansson. På listen nedenfor finder du de nyeste af Johanssons udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig swe.
- "Alla tillsammans, Sven!" i serien "Sven" udgivet af SAGA Egmont - "Våga testa, Sven!" udgivet af SAGA Egmont - "Var inte avundsjuk, Sven!" udgivet af SAGA Egmont

Bøger skrevet af Sofia Johansson

Du kan købe tre bøger af Sofia Johansson her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Du kan kun bestille Johanssons bøger som lydbog. Bøgerne af Johansson er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne udgivet af SAGA Egmont.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Sofia Johanssons "Alla tillsammans, Sven!"

"Alla tillsammans, Sven!" er tilgængelig online som lydbog. Med Sofia Johanssons "Alla tillsammans, Sven!" som lydbog kan du høre bogen, når du er på farten eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din smartphone som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Bogen er med i serien "Sven". Det er SAGA Egmont, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på swe.

Sofia Johansson "Våga testa, Sven!"

Hos Bog & idé er "Våga testa, Sven!" tilgængelig som lydbog. Når du køber "Våga testa, Sven!" som lydbog her hos Bog & idé, kan du downloade den som mp3-fil, så snart købet er afsluttet. Det betyder, at du med det samme er klar til at lytte til bogen. Det er SAGA Egmont, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på swe.
Detaljer
Fulde navn:
Sofia Johansson