Bog & idéSofie Buhl

Bøger skrevet af Sofie Buhl

Læs mere om Sofie Buhl
5 produkter
5 produkter
Matilde Mus får en opgave
Matilde Mus får en opgaveGilson
69,95 DKK
Indbundet
(0)
Matilde Mus får en opgave
Matilde Mus laver mad
Matilde Mus laver madGilson
69,95 DKK
Indbundet
(0)
Matilde Mus laver mad
Matilde Mus er sløj
Matilde Mus er sløjGilson
69,95 DKK
Indbundet
(0)
Matilde Mus er sløj
Min verden i billeder: Bondegården
Min verden i billeder: BondegårdenSofie Buhl
79,95 DKK
Papbog
(0)
Min verden i billeder: Bondegården
Min verden i billeder: Vilde dyr
Min verden i billeder: Vilde dyrSofie Buhl
79,95 DKK
Papbog
(0)
Min verden i billeder: Vilde dyr

Mere om Sofie Buhl

Hvis du søger en bog skrevet af Sofie Buhl, kan du købe et bredt udvalg tilgængelig her hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du de nyeste af Buhls udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Min verden i billeder: Bondegården" udgivet af Forlaget Bolden - "Min verden i billeder: Vilde dyr" udgivet af Forlaget Bolden

Bøger skrevet af Sofie Buhl

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Sofie Buhl hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Buhl fås kun som indbundet. Buhls bøger er desuden publiceret i en serie, og de er udgivet af Forlaget Bolden.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Sofie Buhls "Min verden i billeder: Bondegården"

Hos Bog & idé er "Min verden i billeder: Bondegården" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har tit et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Bolden.

Sofie Buhl "Min verden i billeder: Vilde dyr"

"Min verden i billeder: Vilde dyr" er tilgængelig online som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Bolden.
Detaljer
Fulde navn:
Sofie Buhl