Bog & idéSofie Esmann

Bøger skrevet af Sofie Esmann

Læs mere om Sofie Esmann
1 produkter
1 produkter
Klassiske fortællinger
BOEGERTILSTAERKPRIS
Klassiske fortællingerSofia Esmann
350,96 DKK
Indbundet
(0)
Klassiske fortællinger

Mere om Sofie Esmann

Sofie Esmann har kun en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Klassiske fortællinger". Den er udgivet af Gyldendal på dansk. "Klassiske fortællinger" er desuden udgivet i serien "Genreserien".

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Klassiske fortællinger" af Sofie Esmann

"Klassiske fortællinger" er tilgængelig online som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har typisk et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen er med i Esmanns serie "Genreserien". Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Esmann, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Sofie Esmann