Bog & idéSofie Henze-Pedersen

Bøger skrevet af Sofie Henze-Pedersen

Læs mere om Sofie Henze-Pedersen
2 produkter
2 produkter
Social arv og social ulighed
BOEGERTILSTAERKPRIS
Social arv og social ulighedMorten Grønbæk
224,96 DKK
Hæftet
(1)
Social arv og social ulighed
After the Violence?
After the Violence? Sofie Henze-Pedersen
109,95 DKK
EBOG
(0)
After the Violence?

Mere om Sofie Henze-Pedersen

Hvis du er på jagt efter en bog skrevet af Sofie Henze-Pedersen, ser du et bredt udvalg til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste udgivelser fra Henze-Pedersen.
Er du på udkig efter en bog på et bestemt sprog? Sofie Henze-Pedersens bøger tilbydes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "After the Violence? " udgivet af Department of Sociology - "Implementering af multifunC" i serien "SFI - Det Nationale Forskningscenter for Velfærd" udgivet af SFI - Det Nationale Forskningscenter for Velfærd - "Social arv og social ulighed " i serien "Socialpædagogisk Bibliotek" udgivet af Gyldendal

Bøger af Sofie Henze-Pedersen

Der er tre tilgængelige bøger af Sofie Henze-Pedersen hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Henze-Pedersens bøger kommer i samtlige formater. Sofie Henze-Pedersen bøger er desuden udgivet i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Sofie Henze-Pedersens "After the Violence? "

Det er muligt at købe Sofie Henze-Pedersens "After the Violence? " som ebog. "After the Violence? " kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er færdiggjort, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Department of Sociology.

"Implementering af multifunC" af Sofie Henze-Pedersen

Hos Bog & idé er "Implementering af multifunC" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i Henze-Pedersens serie "SFI - Det Nationale Forskningscenter for Velfærd". Det er SFI - Det Nationale Forskningscenter for Velfærd, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Sofie Henze-Pedersen