Bog & idéSofie Neergaard

Bøger skrevet af Sofie Neergaard

Læs mere om Sofie Neergaard
1 produkter
1 produkter
Fysiske sprogmiljøer
BOEGERTILSTAERKPRIS
Fysiske sprogmiljøerJustin Markussen-Brown
323,96 DKK
Paperback
(0)
Fysiske sprogmiljøer

Mere om Sofie Neergaard

Du kan kun købe en enkelt bog af Sofie Neergaard her hos Bog & idé. Det er "Fysiske sprogmiljøer". Det er Dafolo, der har udgivet den på dansk. "Fysiske sprogmiljøer" er desuden tilknyttet serien "Sprog, udvikling og læring".

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Fysiske sprogmiljøer" af Sofie Neergaard

Hos Bog & idé er "Fysiske sprogmiljøer" tilgængelig som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen er med i Neergaards serie "Sprog, udvikling og læring". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Dafolo.

Dette er en også en fantastisk bog fra Neergaard, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Sofie Neergaard