Bog & idéSolrun G. Holm

Bøger skrevet af Solrun G. Holm

Læs mere om Solrun G. Holm
1 produkter
1 produkter
Bo lenger hjemme : nye utfordringer for hjemmetjenesten
Bo lenger hjemme : nye utfordringer for hjemmetjenestenSolrun G. Holm
519,95 DKK
Hæftet
(0)
Bo lenger hjemme : nye utfordringer for hjemmetjenesten

Mere om Solrun G. Holm

Solrun G. Holm har kun en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Det er "Bo lenger hjemme : nye utfordringer for hjemmetjenesten". Det er Fagbokforlaget, der har udgivet den på norsk bokmål.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Bo lenger hjemme : nye utfordringer for hjemmetjenesten" af Solrun G. Holm

Hos Bog & idé er "Bo lenger hjemme : nye utfordringer for hjemmetjenesten" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Fagbokforlaget, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på norsk bokmål.

Dette er en også en fantastisk bog fra Holm, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Solrun G. Holm