Bog & idéSolveig-Alma Halaas Lyster

Bøger skrevet af Solveig-Alma Halaas Lyster

Læs mere om Solveig-Alma Halaas Lyster
3 produkter
3 produkter
Elever med læse- og skrivevanskeligheder
BOEGERTILSTAERKPRIS
Elever med læse- og skrivevanskelighederSolveig-Alma Halaas Lyster
224,96 DKK
Hæftet
(0)
Elever med læse- og skrivevanskeligheder
Evaluering
BOEGERTILSTAERKPRIS
EvalueringOlga Dysthe
224,96 DKK
Hæftet
(0)
Evaluering
Elever med lese- og skrivevansker : hva vet vi? hva gjør vi?
Elever med lese- og skrivevansker : hva vet vi? hva gjør vi?Solveig-Alma Halaas Lyster
339,95 DKK
Hæftet
(0)
Elever med lese- og skrivevansker : hva vet vi? hva gjør vi?

Mere om Solveig-Alma Halaas Lyster

Der findes forskellige bøger af Solveig-Alma Halaas Lyster tilgængelig online her hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du Lysters nyeste udgivelser.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Solveig-Alma Halaas Lysters bøger tilbydes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Elever med lese- og skrivevansker" udgivet af Cappelen Damm Akademisk - "Elever med læse- og skrivevanskeligheder" i serien "Didaktikserien" udgivet af Akademisk Forlag - "Evaluering" udgivet af Dansk psykologisk Forlag

Solveig-Alma Halaas Lysters bøger

Der er tre tilgængelige bogudgivelser af Solveig-Alma Halaas Lyster hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede nu. Lysters bøger kommer kun som hæftet. Lysters bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Solveig-Alma Halaas Lysters "Elever med lese- og skrivevansker"

"Elever med lese- og skrivevansker" er tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på bokmål og er udgivet af Cappelen Damm Akademisk.

Solveig-Alma Halaas Lyster "Elever med læse- og skrivevanskeligheder"

Hos Bog & idé er "Elever med læse- og skrivevanskeligheder" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af Lysters serie "Didaktikserien". Det er Akademisk Forlag, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Solveig-Alma Halaas Lyster