Bog & idéSolveig Holmgaard

Bøger skrevet af Solveig Holmgaard

Læs mere om Solveig Holmgaard
2 produkter
2 produkter
Oldemors Kringle
Oldemors KringleSolveig Holmgaard
59,95 DKK
EBOG
(0)
Oldemors Kringle
Oldemors Kringle
Oldemors KringleSolveig Holmgaard
149,95 DKK
Hardback
(0)
Oldemors Kringle

Mere om Solveig Holmgaard

Her hos Bog & idé finder du et stort sortiment af bøger skrevet af Solveig Holmgaard. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Holmgaards seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Skipper Morten & mystiske muligheder" udgivet af Books on Demand - "Skipper Morten" udgivet af Books on Demand

Bøger af Solveig Holmgaard

Du kan købe to bøger af Solveig Holmgaard her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Du kan kun købe Holmgaards bøger som hardback. Holmgaards bøger er desuden lavet i en serie, og er publiceret af følgende forlag: Books on Demand.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Solveig Holmgaards "Skipper Morten & mystiske muligheder"

Det er muligt at købe Solveig Holmgaards "Skipper Morten & mystiske muligheder" som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, for eksempel ud og rejse. Det er Books on Demand, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Solveig Holmgaard "Skipper Morten"

"Skipper Morten" er tilgængelig som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, for eksempel ud og rejse. Det er Books on Demand, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Solveig Holmgaard