Bog & idéSona Dimidjian

Bøger skrevet af Sona Dimidjian

Læs mere om Sona Dimidjian
1 produkter
1 produkter
Adfærdsaktivering ved depression
BOEGERTILSTAERKPRIS
Adfærdsaktivering ved depressionRuth Herman-Dunn
269,96 DKK
Hæftet
(0)
Adfærdsaktivering ved depression

Mere om Sona Dimidjian

Hos Bog & idé kan du bare købe en enkelt bog af Sona Dimidjian. Bogen hedder "Adfærdsaktivering ved depression". Det er Dansk Psykologisk Forlag A/S, der har publiceret den på dansk.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Sona Dimidjians "Adfærdsaktivering ved depression"

Hos Bog & idé er "Adfærdsaktivering ved depression" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Dansk Psykologisk Forlag A/S, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Dimidjian, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Sona Dimidjian