Bog & idéSonja Kjærgaard Christiansen

Bøger skrevet af Sonja Kjærgaard Christiansen

Læs mere om Sonja Kjærgaard Christiansen
2 produkter
2 produkter
Fuldendt
BOEGERTILSTAERKPRIS
FuldendtSonja Kjærgaard Christiansen
165,96 DKK
HARDBACK
(1)
Fuldendt
Nuer
BOEGERTILSTAERKPRIS
NuerSonja Kjærgaard Christiansen
124,46 DKK
HARDBACK
(1)
Nuer

Mere om Sonja Kjærgaard Christiansen

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af Sonja Kjærgaard Christiansen. På listen nedenfor har du de nyeste af Christiansens bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Øjeblikkets haiku-digte" udgivet af Historia - "Nuer" udgivet af Historia - "Fuldendt" udgivet af Historia

Bøger af Sonja Kjærgaard Christiansen

Sonja Kjærgaard Christiansen har tre bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan kun bestille bøgerne fra Christiansen som hardback. Christiansens bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Sonja Kjærgaard Christiansens "Øjeblikkets haiku-digte"

Hos Bog & idé er "Øjeblikkets haiku-digte" tilgængelig som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, for eksempel ud og rejse. Det er Historia , der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Sonja Kjærgaard Christiansen "Nuer"

Det er muligt at købe Sonja Kjærgaard Christiansens "Nuer" som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Historia.
Detaljer
Fulde navn:
Sonja Kjærgaard Christiansen