Bog & idéSonja Ølgaard

Bøger skrevet af Sonja Ølgaard

Læs mere om Sonja Ølgaard
1 produkter
1 produkter
Goddag, det er hjemmesygeplejersken
Goddag, det er hjemmesygeplejerskenSonja Ølgaard
119,95 DKK
e-bog
(0)
Goddag, det er hjemmesygeplejersken

Mere om Sonja Ølgaard

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger skrevet af Sonja Ølgaard. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Ølgaard.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Goddag, det er hjemmesygeplejersken" udgivet af mellemgaard - "Goddag, det er hjemmesygeplejersken" udgivet af Forlaget mellemgaard

Mere om Sonja Ølgaards bøger

Du kan købe to bøger af Sonja Ølgaard her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Sonja Ølgaard fås i samtlige formater. Ølgaards bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Goddag, det er hjemmesygeplejersken" af Sonja Ølgaard

Hos Bog & idé er "Goddag, det er hjemmesygeplejersken" tilgængelig som e-bog. Det betyder, at du kan læse "Goddag, det er hjemmesygeplejersken" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har fuldendt købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er mellemgaard, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Goddag, det er hjemmesygeplejersken" af Sonja Ølgaard

Det er muligt at købe Sonja Ølgaards "Goddag, det er hjemmesygeplejersken" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget mellemgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Sonja Ølgaard