Bog & idéSonja Svendsen

Bøger skrevet af Sonja Svendsen

Læs mere om Sonja Svendsen
2 produkter
2 produkter
Pædagogik i dagtilbud
Pædagogik i dagtilbudTorben Munkholm
409,95 DKK
Hæftet
(0)
Pædagogik i dagtilbud
Æstetikken tilbage i pædagogikken
Æstetikken tilbage i pædagogikkenNils Falk Hansen
489,95 DKK
Paperback
(0)
Æstetikken tilbage i pædagogikken

Mere om Sonja Svendsen

På den digitale boghylde hos Bog & idé tilbyder vi et stort antal bøger af Sonja Svendsen. Nedenfor har vi listet de nyeste bøger fra Svendsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Æstetikken tilbage i pædagogikken" i serien "Den professionelle pædagog" udgivet af Dafolo - "Pædagogik i dagtilbud" udgivet af Gyldendal

Mere om Sonja Svendsens bøger

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Sonja Svendsen hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Sonja Svendsen kan købes i flere forskellige formater. Svendsens bøger er desuden publiceret i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Æstetikken tilbage i pædagogikken" af Sonja Svendsen

"Æstetikken tilbage i pædagogikken" er til salg som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen er en del af serien "Den professionelle pædagog". Det er Dafolo, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Sonja Svendsen "Pædagogik i dagtilbud"

"Pædagogik i dagtilbud" er til salg som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Sonja Svendsen