Bog & idéSophia Barnes

Bøger skrevet af Sophia Barnes

Læs mere om Sophia Barnes
1 produkter
1 produkter
Faretruende tæt på sandheden
STREAM
Faretruende tæt på sandhedenSophia Barnes
109,95 DKK
Lydbog
(0)
Faretruende tæt på sandheden

Mere om Sophia Barnes

Der er blot én bog af Sophia Barnes tilgængelig hos Bog & idé. Bogen hedder "Faretruende tæt på sandheden". Den er publiceret af Harlequin på dansk. "Faretruende tæt på sandheden" er desuden en del af serien "Historisk".

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Faretruende tæt på sandheden" af Sophia Barnes

"Faretruende tæt på sandheden" kan købes som lydbog. Med Sophia Barnes' "Faretruende tæt på sandheden" som lydbog kan du høre bogen, når du er på farten eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din smartphone som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Bogen er med i Barnes' serie "Historisk". Det er Harlequin, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Barnes, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Sophia Barnes