Bog & idéSophie Danneris

Bøger skrevet af Sophie Danneris

Læs mere om Sophie Danneris
1 produkter
1 produkter
Fremtidens Kontanthjælp
BOEGERTILSTAERKPRIS
Fremtidens KontanthjælpSteffen Rasmussen
62,96 DKK
Paperback
(0)
Fremtidens Kontanthjælp

Mere om Sophie Danneris

Hvis du er på jagt efter en bog skrevet af Sophie Danneris, ser du et stort udbud tilgængelig her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste bogudgivelser fra Danneris.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Borgerinddragelse i socialt arbejde" udgivet af Samfundslitteratur - "Fremtidens Kontanthjælp" udgivet af Socialfagligt Forlag - "Forskningsmetode i socialt arbejde" udgivet af Gyldendal

Bøger af Sophie Danneris

Sophie Danneris har tre bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Danneris' bøger kommer i flere forskellige formater. Bøgerne af Danneris er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Borgerinddragelse i socialt arbejde" af Sophie Danneris

"Borgerinddragelse i socialt arbejde" er til salg som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Samfundslitteratur, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Fremtidens Kontanthjælp" af Sophie Danneris

Hos Bog & idé er "Fremtidens Kontanthjælp" tilgængelig som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Socialfagligt Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Sophie Danneris