Bog & idéSophie Holst

Bøger skrevet af Sophie Holst

Læs mere om Sophie Holst
3 produkter
3 produkter
Eumenes af Kardia og Alexanders Sølvskjolddragere
Eumenes af Kardia og Alexanders SølvskjolddragereSophie Holst
69,95 DKK
EBOG
(0)
Eumenes af Kardia og Alexanders Sølvskjolddragere
Stefanie
StefanieSophie Holst
79,95 DKK
EBOG
(0)
Stefanie
Små fortællinger
Små fortællingerSophie Holst
79,95 DKK
EBOG
(0)
Små fortællinger

Mere om Sophie Holst

Der findes en del bøger af Sophie Holst til salg her hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du de nyeste af -s bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Stefanie" udgivet af Saga - "Stefanie" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Sophie Holsts bøger

Sophie Holst har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Sophie Holst fås i flere formater. Bøgerne af - er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Stefanie" af Sophie Holst

"Stefanie" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Saga.

"Stefanie" af Sophie Holst

Hos Bog & idé er "Stefanie" tilgængelig som ebog. Hvis du køber "Stefanie" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har fuldendt dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lindhardt og Ringhof.
Detaljer
Fulde navn:
Sophie Holst