Bog & idéSpitz

Bøger skrevet af Spitz

Læs mere om Spitz
2 produkter
2 produkter
Bowie - en biografi
BOEGERTILSTAERKPRIS
Bowie - en biografiMarc Spitz
165,96 DKK
Indbundet
(0)
Bowie - en biografi
Bowie - en biografi
BowieMarc Spitz
129,95 DKK
EBOG
(0)
Bowie

Mere om Spitz

Der findes flere bøger fra Spitz tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra -.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Digital Demens" udgivet af Fokal - "Jagger - rebel, rockstjerne, rodløs, stratenrøver" udgivet af Klim - "Bowie" udgivet af Klim - "Bowie" udgivet af Klim - "Jagger - rockstjerne og rebel" udgivet af Klim - "Bowie" udgivet af Gyldendals Bogklubber - "Bowie - en biografi" udgivet af Klim

Spitz' bøger

Spitz har syv bøger online her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Du kan bestille Spitz bøger i flere forskellige formater. Bøgerne af - er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Digital Demens" af Spitz

"Digital Demens" findes på den digitale boghylde som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Fokal.

Spitz "Jagger - rebel, rockstjerne, rodløs, stratenrøver"

Hos Bog & idé er "Jagger - rebel, rockstjerne, rodløs, stratenrøver" tilgængelig som ebog. Hvis du køber "Jagger - rebel, rockstjerne, rodløs, stratenrøver" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har færdiggjort dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Klim.
Detaljer
Fulde navn:
Spitz