Bog & idéStaffan Bergsten

Bøger skrevet af Staffan Bergsten

Læs mere om Staffan Bergsten
1 produkter
1 produkter
Tomas Tranströmer
Tomas TranströmerStaffan Bergsten
309,95 DKK
INDBUNDET
(0)
Tomas Tranströmer

Mere om Staffan Bergsten

Du kan kun købe en enkelt bog af Staffan Bergsten her hos Bog & idé. Bogen hedder "Tomas Tranströmer". Det er Albert Bonniers Förlag, der har udgivet den på svensk.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Tomas Tranströmer" af Staffan Bergsten

"Tomas Tranströmer" kan købes online som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen kan købes online hos Bog & idé på svensk og er udgivet af Albert Bonniers Förlag.

Endnu en af Staffan Bergsten fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Staffan Bergsten