Bog & idéStåle Solbakken

Bøger skrevet af Ståle Solbakken

Læs mere om Ståle Solbakken
1 produkter
1 produkter
Løvehjerte
STREAM
LøvehjerteStåle Solbakken
79,95 DKK
Lydbog
(3)
Løvehjerte

Mere om Ståle Solbakken

Hvis du leder efter en bog fra Ståle Solbakken, tilbyder vi et bredt udbud til salg online hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du Solbakkens seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Løvehjerte" udgivet af Politikens Forlag - "Løvehjerte" udgivet af Politikens Forlag

Ståle Solbakkens bøger

Du kan bestille to bøger af Ståle Solbakken her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Bøgerne fra Ståle Solbakken kan købes i flere formater. Bøgerne af Solbakken er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af Politikens Forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Løvehjerte" af Ståle Solbakken

"Løvehjerte" kan købes online som lydbog. Med Ståle Solbakkens "Løvehjerte" som lydbog kan du høre bogen, når du er på farten eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din enhed som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Politikens Forlag.

"Løvehjerte" af Ståle Solbakken

Hos Bog & idé er "Løvehjerte" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Politikens Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Ståle Solbakken